АКТУАЛЬНО

У Харкові відбулась презентація спільного проекту УГКЦ і Спілки української молоді (Харківська крайова організація) – «Праця із юнацтвом»

П'ятниця, 23 квітня 2010, 18:09
21-го квітня у книгарні «Є» (вул. Сумська 3) підчас представлення спільного проекту «Праця із юнацтвом» отець Йоаким Ковальчук, ЧСВВ (капелан Харківської крайової організації) заявив, що Українська Греко-Католицька Церква співпрацює із молодіжними організаціями, які цього бажають, базуючи свою співпрацю на основі Святого Євангелія.
21-го квітня у книгарні «Є» (вул. Сумська 3) підчас представлення спільного проекту «Праця із юнацтвом» отець Йоаким Ковальчук, ЧСВВ (капелан Харківської крайової організації) заявив, що Українська Греко-Католицька Церква співпрацює із молодіжними організаціями, які цього бажають, базуючи свою співпрацю на основі Святого Євангелія. Священнослужителі Донецько-Харківського екзархату УГКЦ від самого початку співпрацюють із Спілкою Української Молоді беручи активну участь у різноманітних заходах. Регулярні катехитичні зустрічі, спільні моління, молодіжні табори та інші традиційні заходи мають великий вплив на моральне формування молодої особи. Духовні наставники плекають у молоді і шанобливе ставлення до рідної землі. Поєднання «Бог і Україна» у них яскраво простежується. Слід зауважити, що ініціатива даного проекту належить УГКЦ, і це не є перепоною для співпраці із вірними різних християнських конфесій. За словами отця Йоакима основна мета даного проекту, це переміна сердець молодих людей на відкритість до сприйняття Господа.

Прес-служба Донецько-Харківського екзархату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next