АКТУАЛЬНО

У Харкові відбулася перша зустріч спільноти “Справжня любов чекає”

Середа, 14 червня 2017, 12:24
11 червня на парафії Святого Миколая Чудотворця м. Харкова відбулася перша зустріч осередку руху «Справжня любов чекає» під проводом отця Андрія Насінника та його дружини Галини.

У ході розмови було представлено історію спільноти, а також те, як можна долучитися до неї. Молодь, яка чисельно прийшла на зустріч, отримала буклети, в яких детально можна ознайомитися з присягою цнотливості та певними духовними правилами учасників.

Кожен кандидат отримав приємний подарунок — вервицю  для молитви, щоб Господь допоміг зробити правильний вибір і щоб молоді люди могли повністю довірити своє життя Ісусові.

Особливістю першої зустрічі стало те, що присутніми були не лише молодь, а також подружжя і парафіяни храму.

Варто додати, що сама молодь м. Харкова запропонувала створення товариства. “Подібні спільноти є актуальними, адже тут популяризують чистоту не лише молодих осіб, а також подружніх пар, - розповідає о. Андрій. - “Справжня любов чекає” - це школа виховання молоді і зародок християнського подружжя”.

Прес-служба Харківського екзархату УГКЦ

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next