АКТУАЛЬНО

У Харкові відкрили виставку, присвячену 150-річчю від дня народження митрополита Андрея

Понеділок, 23 листопада 2015, 15:01
21 листопада у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі Харкова відбулося урочисте відкриття виставки, присвяченої 150-річчю від дня народження митрополита Андрея Шептицького. Виставка відбулася з ініціативи Харківського екзархату УГКЦ та Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ. У відкритті взяли участь владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський УГКЦ, та владика Ігор (Ісіченко), архиєпископ Харківсько-Полтавської єпархії УАПЦ. Повідомляє прес-служба Харківського екзархату УГКЦ.

Вступну бесіду про історичну роль митрополита Андрея в духовному житті України провів о. Полікарп Марцелюк, ЧСВВ, голова Місії «Постуляційний центр беатифікації та канонізації святих УГКЦ» (м. Львів).

Виставка експонуватиметься до 5 грудня 2015 року. Розклад роботи виставки: середа і субота з 12.00 до 17.00; неділя з 10.30 до 13.00.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next