АКТУАЛЬНО

У Харкові завершився Тиждень молінь за єдність християн

Вівторок, 26 січня 2016, 11:33
24 січня екуменічним молебнем у храмі Святого Миколая Чудотворця УГКЦ завершився Тиждень молінь за єдність християн. Упродовж тижня архиєреї п’яти конфесій, духовенство та вірні збиралися у різних храмах Харкова на спільні молитви.

Молебень у храмі Святого Миколая очолили владика Василь (Тучапець) та владика Ігор (Ісіченко), Харківсько-Полтавська єпархія УАПЦ, у співслужінні з духовенством РКЦ, ВАЦ, УПЦ (КП). Завершальний молебень також був подякою Богові за можливість зустрічатися і спільно молитися.

Варто додати, що у храмі Святого Миколая були присутні монахині зі Львова (Згромадження св. Йосифа ОПДМ) – с. Юлія Курнат та с. Олімпія Федун, які приїхали до своїх співсестер с. Неоніли та с. Григорії, які служать у Харкові.

Слово проповіді до присутніх виголосив владика Ігор, який зазначив, що покликання християнина – «іти слідами Христа, що ведуть нас до спасіння». У цей тиждень попри всі труднощі, складні погодні умови, ми завершили цей нелегкий шлях, і зараз нам радісно, бо молитва нас об’єднала, спілкування нас зблизило», – додав архиєрей.

Наприкінці Екзарх Харківський Василь подякував усім, хто долучився до екуменічних молитов та запросив гостей на дружню розмову за чаєм.

ugcc.kharkiv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next