АКТУАЛЬНО

У Харківському екзархаті провели майстер-клас з літургійного співу

Вівторок, 19 березня 2019, 11:19
16 березня у катедральному соборі Святого Миколая Чудотворця УГКЦ м. Харкова пройшов майстер-клас з літургійного співу: “Особливості богослужінь Великого посту”, який провадив Максим Тимо, магістр богослов’я, працівник Патріаршої літургійної комісії УГКЦ, викладач літургійного співу.

Розпочалася зустріч Святою Літургією, яку очолили о. Олександр Дядя (м. Суми) та о. Роман Валявка (м. Білики, Полтавська обл.), а також – зі вступного слова і благословення Преосвященного владики Василя, Екзарха Харківського. 

Здобути нові знання з літургійного співу приїхали близько 30 осіб із різних куточків екзархату. Священики і миряни, з музичною освітою та без неї, молоді та дорослі, усі із захопленням заглиблювалися в мелодії та тексти богослужінь Великого посту, а саме: Літургії Передшеосвячених дарів та Анафори Василія Великого.

Щиро дякуємо Патріаршій літургійній комісії УГКЦ в особі Максима Тимо та Станіслава Кириллова за “надійний дороговказ у подорожі до світлого Воскресіння Господнього”.

ugcc.kharkiv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next