АКТУАЛЬНО

У Харківському екзархаті відбулися реколеції для духовенства та їхніх родин

Субота, 20 серпня 2016, 14:54
З 8 до 12 серпня в с. Яреськи Шишацького району Полтавської області тривали реколекції для духовенства Харківського екзархату УГКЦ та їхніх родин.

Для проведення реколекцій був обраний місцевий відпочинковий заклад «Мисливська садиба», де тиша лісів, озера та спів птахів сприяли ще більшому духовному заглибленню, роздумам над питанням віри і її всебічному вияву в духовному подвигу людини.

Реколекції провів духівник Львівської духовної семінарії Святого Духа о. Євген Станішевський. Кожен день розпочинався Утренею, Архиєрейською Святою Літургією, яку очолював владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський, у співслужінні з присутніми священиками.

Усі дні були насичені духовними роздумами, молитвою та щирим взаємним спілкуванням. Учасниками реколекцій були владика Василь, а також священики з Харківської, Полтавської та Сумської областей з родинами. 

Галасливими дітками постійно займалися монахині з Харкова с. Григорія та с. Неоніла (Згромадження св. Йосифа), які проводили анімації та веселі забави. В один із вечорів їмості провели духовно-пісенну програму української пісні, яку очолила їмость Надія Улішак.

ugcc.kharkiv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next