АКТУАЛЬНО

У Херсоні відбулися реколеції для священничих сімей Херсонського протопресвітеріату

Понеділок, 15 червня 2020, 12:08
14 червня 2020 року в монастирі Святого Володимира Великого отців василіан, що в м. Херсон, з благословення екзарха Одеського владики Михайла Бубнія, відбулися одноденні реколекції для сімей священників, які душпастирюють у Херсонському протопресвітеріаті Одеського екзархату.

Реколекції проводив ігумен монастиря о. Іван Логай ЧСВВ, головною темою яких була святість. 

У цю пору зазвичай проходять екзархальні реколекції для священничих родин. «Оскільки через карантинні обмеження вони не проводяться, ми спільно зі священниками вирішили провести деканальні духовні зустрічі для наших сімей», - наголосив о. Ігор Макар, декан Херсонський.

Розпочалися духовні зустрічі Молебнем до Христа-Чоловіколюбця. Розглядаючи теми двох наук – сповіді і живого спілкування, учасники реколекцій роздумували також над сучасними викликами та завданнями, які стоять перед священничою сім’єю.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next