АКТУАЛЬНО

У Хмельницькому протягом трьох днів тривали великопісні реколекції

Понеділок, 26 березня 2018, 13:01
Із благословення Архиєпископа і Митрополита Василя (Семенюка) при катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького 23-25 березня відбулися великопісні реколекції. На запрошення синкела Кам’янець-Подільської єпархії о. Івана Данкевича для проголошення духовних наук і потреб сповіді вірних цими днями перебував протоієрей Петро Жук – ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Протягом трьох днів усі охочі мали можливість приступити до Таїнства Покаяння, а також роздумувати над духовними науками. Зокрема, отець-реколектант з усіма присутніми розважав над молитвою Святого Єфрема (Сирина), духовними основами та сутністю посту, гріхом, який глибоко проникає в життя людини.

На завершення днів духовної віднови всі спільно молилися "Отче наш" та "Богородице Діво" в наміренні Святішого Отця, отець-реколектант уділив усім благословення та окропив усіх присутніх освяченою водою.

Отець Петро подякував за запрошення о. Івану Данкевичу та всім присутнім за спільне пережиття та духовне збагачення. У свою чергу о. Іван  подякував о. Петру за його присутність та служіння всім вірним протягом цих трьох днів реколекцій. На знак вдячності отцю-реколектанту подарували декоративну свічку.

ugcc.km.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next