АКТУАЛЬНО

У Хмельницькому провели благодійну акцію «Подаруй добро ближньому»

П'ятниця, 11 листопада 2016, 12:47
10 листопада 2016 року в Хмельницькому обласному благодійному фонді «Карітас» відбулася благодійна акція «Подаруй добро ближньому», яка полягала у видачі продуктових наборів.

Організатор акції – Хмельницький обласний благодійний фонд «Карітас» у рамках проекту «Мобільна робота з молоддю в Україні».

Основна мета заходу – забезпечення 30 родин із числа вимушено переміщених осіб, багатодітних, малозабезпечених та кризових сімей, що перебувають на соціальному супроводі ХОБФ «Карітас» продуктовими наборами.

Благодійна акція «Подаруй добро ближньому» проводиться організацією ось уже другий  рік поспіль та є однією з найбільш очікуваних акцій, що організовуються нашим фондом, оскільки сьогодні надзвичайно гостро для родин, що перебувають у матеріальній скруті, стоїть питання забезпечення продуктами харчування. Саме актуальністю проблеми та прагненням і можливістю допомогти таким родинам викликане бажання працівників нашої організації організовувати  та проводити цю благодійну ініціативу.

Продуктовий набір складався з круп, олії, борошна, сиру, консервів, згущеного молока, яєць, солодощів та фруктів. Вартість одного такого пакунка становить близько 300 грн. Кошти на закупівлю продуктів харчування та проведення акції збирались на порталі Української біржі благодійності.

Місце проведення:  ХОБФ «Карітас», м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 10/3.

Контакти: Юлія Житкевич, соціальний педагог проекту «Мобільна робота з молоддю в Україні», координатор акції «Подаруй добро ближньому».

тел.: 096 955-26-04, e-mail: [email protected]

Прес-служба «Карітас-Хмельниицький»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next