АКТУАЛЬНО

У храмах Львівської архиєпархії УГКЦ вшанують жертв Скнилівської катастрофи

Середа, 25 липня 2012, 15:43
З благословення Владики Ігоря (Возьняка), Архиєпископа і Митрополита Львівського, у всіх храмах Львівської архиєпархії в суботу, 28 липня, будуть служити поминальні богослужіння (Панахиди) за жертв Скнилівської авіакатастрофи.
З благословення Владики Ігоря (Возьняка), Архиєпископа і Митрополита Львівського, у всіх храмах Львівської архиєпархії в суботу, 28 липня, будуть служити поминальні богослужіння (Панахиди) за жертв Скнилівської авіакатастрофи. У цей день в архикатедральному соборі Святого Юрія у Львові після поминального богослужіння, яке розпочнеться о 10.00, відбудеться концерт-реквієм солістки Віденської опери Вікторії Лук’янець. Всі охочі зможуть послухати сопрано Вікторії Лук’янець безкоштовно. Почнеться концерт-реквієм о 10.45.

Також, як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, у програмі заходів із вшанування пам’яті жертв Скнилівської трагедії на 27 липня заплановано проведення екуменічної молитви біля каплиці Всіх святих українського народу і пам’яті жертв Скнилівської трагедії. Початок об 11.00. О 17.00 – концерт-реквієм у залі органної та камерної музики (вулиця Степана Бандери, 8).

 

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next