АКТУАЛЬНО

У храмі Святого Василія Великого проповідуватиме єпископ із Донецька

П'ятниця, 16 січня 2015, 13:55
У суботу, 24 січня 2015 р., о 18.00 у межах Тижня молитви за єдність християн відбудеться міжконфесійний Молебень у храмі Святого Василія Великого Української Греко-Католицької Церкви за адресою: м. Київ, Вознесенський узвіз, 7 (біля Львівської площі).

Під час Молебню спільно молитимуться Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, архиєпископ Томас Едвард Галліксон, Апостольській нунцій в Україні, єпископи Римсько-Католицької, Православної та Протестантських Церков.

Очікується, що під час молитви зі словом-проповіддю до присутніх звернеться старший єпископ Української Християнської Євангельської Церкви Леонід Падун із м. Донецьк, який розважатиме над словами Ісуса до самарянки з Євангелія від Івана: «Дай мені напитися» (Ів. 4,7), що є головною темою цьогорічного екуменічного тижня.

Після молитви усіх запрошуємо до продовження спілкування за кавою.

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next