АКТУАЛЬНО

В єпархіальному домі Паризької єпархії відбувся черговий студентський семінар

Вівторок, 29 січня 2019, 14:24
27 січня в єпархіальному домі Паризької єпархії Святого Володимира Великого відбувся VIII науковий студентський семінар, який проходить під патронатом владики Бориса Ґудзяка і має на меті ознайомлювати молодь із дослідженням молодих науковців, які вчаться і працюють у країнах єпархії.

Цього разу доповідачами були Оля Ніколенко з Льєжа та Валерія Ракитянська з Амстердама.

Оля Ніколенко, яка навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка, а зараз здобуває докторат в університеті Льєжа (Бельгія) поділилася результатами свого дослідження як підземні води, на які впливають азотні добрива, змінюють клімат. Це для неї була перша презентація поза вузькоспеціалізованим середовищем.

Валерія Ракитянська, яка є студенткою третього курсу філософсько-богословського факультету Українського католицького університету і зараз навчається на семестрі обміну в Амстердамі, поділилася з присутніми доповіддю про п’ять доказів існування Бога Томи Аквінського.

Цього разу слухачами доповідей, крім молоді Парижа, стали єпископ Борис Ґудзяк та архиєпископ Української Автокефальної Православної Церкви Ігор Ісіченко, який перебуває в Паризькій єпархії з коротким візитом.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://ugcc.fr


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next