АКТУАЛЬНО

У Калуші відбувся з’їзд організації «Українська молодь - Христові»

Середа, 21 жовтня 2015, 10:40
Вісімдесят другу річницю з дня створення праведним митрополитом Андреєм Шептицьким організації «Українська молодь - Христові» відсвяткували її члени з усієї Івано-Франківської архиєпархії.

Цього року з’їзд відбувся в Калуші. У святкуванні взяли участь представники 11 осередків організації з різних куточків Івано-Франківської області, зокрема з Галича, Крилоса, Дубівців, Тустані, Липівки, Хом’яківки, Павлівки, Брошнева, Куропатників, Озерян та Калуша. Гостями заходу була також молодіжна християнська організація — Спілка католицької молоді з Калуша, інформують ”Вікна” з посиланням на прес-службу УМХ.

З’їзд розпочався зі Святої Літургії в храмі Архистратига Михаїла. Учасників заходу привітав декан Калуський о. Михаїл Бігун, який коротко розповів учасникам про історію храму та побажав їм завжди залишатися справжніми християнами. Окрім того, до учасників звернувся духівник обласної організації «Українська молодь - Христові» о. Микола Крушец, який на прикладі життя Андрея Шептицького розповів учасникам про справжню суть християнського життя.

Також учасники заходу мали можливість приступити до Святих Тайн Сповіді та Євхаристії. Опісля всі гості побували на святковому обіді та мали змогу зробити екскурсію Калушем.

Отець Микола Крушец урочисто відкрив Перший загальноумхівський бал.

Учасники заходу мали можливість проявити тут всі свої таланти, якими обдарував їх Господь. Учасники співали, танцювали та знайомилися між собою.

«Кожен учасник «Української молоді – Христові» входить до своєрідної дружньої сім’ї, – до сім’ї, в якій тебе завжди підтримають та зрозуміють. Така дружня атмосфера тут панує через те, що фундаментом наших відносин є християнські цінності, та Бог», — зазначив голова Івано-Франківської обласної організації «Українська молоді – Христової» Олег Відливаний.

Під час з’їзду було презентовано сайт «Української молоді – Христові» Івано-Франківська архиєпархія umh.if.ua.

vikna.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next