АКТУАЛЬНО

У Канаді представниці Ліги греко-католицьких жінок України презентували свою діяльність

Середа, 30 жовтня 2019, 10:43
26 жовтня 2019 року в місті Саскатун, що в Канаді, представниці Ліги греко-католицьких жінок України презентували свою діяльність.

Презентація української спільноти відбулася з нагоди 37-го з'їзду UCWLC (Ukrainian Catholic Women’s League of Canada/Ліга католицьких жінок України в Канаді). Зокрема Україну представили дружини священників Київської архиєпархії та активні учасниці Ліги Тетяна Чудійович та Таїсія Марцинюк.

Презентуючи свою діяльність, українки розповіли про виклики та умови, у яких працюють їхні подруги в Україні. Вони також поділилися здобутками та успішними програмами, які розвивають у своїх громадах.

Як зазначають самі учасниці, позитивною стороною такої зустрічі стало перейняття досвіду роботи ліги жінок Канади. «Ці дні були наповненні безліччю плідних знайомств, історій і цікавих думок, які спрямовані на майбутню співпрацю», - ідеться в повідомленні сторінки Ліги греко-католицьких жінок України в соціальній мережі.

Вони також висловили вдячність пані Мерлін Боднар (Marlene Bodnar) за організацію заходу, а також Барбарі Хлус (Barbara Hlus), президенту UCWLC за конструктивний діалог. «Дякуємо багатьом жінкам, які надихнули нас своїми історіями на робоче майбутнє», - зазначається в повідомлені.

Пресслужба Київської архиєпархії

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next