АКТУАЛЬНО

У Карітасі коломийських бабусь і дідусів навчають користуватися комп’ютерами

Середа, 26 липня 2017, 10:41
При Благодійному фонді «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії» функціонує проект «Університет третього віку», який є чудовою можливістю для спілкування, нових знайомств, розширення світогляду, а також набуття нових знань і можливостей самореалізації для осіб літнього віку. Одна з головних цілей проекту – сприяння соціальній інтеграції й адаптації в суспільстві людей похилого віку.

В «Університеті третього віку» працює вісім факультетів, які дають можливість великого вибору саме тих нових знань і вмінь, які людина похилого віку хоче одержати для реалізації свого внутрішнього потенціалу, зазначано на сайті Української біржі благодійності.

Однак для повноцінного функціонування факультету інноваційних технологій потрібно створити комп’ютерний клас. Це сприятиме їх активному спілкуванню з родичами та друзями, що живуть далеко за межами міста, в зоні АТО чи за кордоном, а також для пошуку цікавої інформації.

Комп’ютерний клас дасть можливість залучити людей похилого віку до навчання, покращити навички роботи з ПК та Інтернетом, а також відновити зв’язок поколінь. Окрім того, відвідування комп’ютерних курсів – це  додаткова можливістю для літніх людей зустрічатися і спілкуватися в невимушеній атмосфері з близькими по духу й інтересах людьми.

За матеріалами сайту www.dzerkalo.media

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next