АКТУАЛЬНО

У Караганді відбулася постсоборова зустріч

Понеділок, 05 жовтня 2015, 14:04
4 жовтня в парафії Покрову Пресвятої Богородиці УГКЦ, що в Караганді (Казахстан), відбулася постсоборова зустріч «Жива парафія – місце зустрічі із Живим Христом» з ініціативи о. Василя Говери, настоятеля. Про це повідомляє прес-служба УГКЦ в Казахстані.

Після короткого вступного слова про значення патріарших соборів та розповіді про проведення останнього Патріаршого Собору в Івано-Франківську о. Василь запросив усіх присутніх до спільної праці в пошуку пропозицій щодо втілення цієї стратегії в умовах перебування греко-католиків в казахстанській дійсності.

Пункт за пунктом парафіяни пропонували конкретні заходи та ініціативи, які потрібно провести чи організувати в парафії, щоб вона була більш згуртованою, єдиною, дієвою та «живою».

Усі озвучені пропозиції були записані та в найближчому часі будуть опрацьовані та роздані усім парафіянам.

Після завершення зустрічі всі охочі переглянули фільм «Обличчя живої Церкви», створений командою Живого ТБ.

 

Прес-служба УГКЦ у Казахстані

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next