АКТУАЛЬНО

У Карпатах провели християнський літній табір для жінок

Четвер, 10 липня 2014, 11:36
З 27 по 30 червня табір для жінок проходив у Карпатах у с. Яблуниця. Це один із літніх заходів Чернечої Родини Воплоченого Слова. 42 жінки з Івано-Франківська та області, з Києва, Вінниці та Одесив супроводі 3 сестер монахинь на чолі із с. Марією Гошівською та духівником табору молитовно відпочивали та набиралися сил для свого служіння в родинах після повернення з гір.

Тема табору: «День Господній». Проповіді, науки-конференції та слово «На добраніч» стосувалися цієї теми і розвивалися на основі документів Церкви, Блаженнішого Святослава та папи Івана Павла ІІ. Кожен день був посвячених одній з частин Святої Літургії: Проскомидії, Літургії Слова і Літургії Жертви.

Окрім молитовних моментів, походи в гори, зокрема в неділю на гору Хом’як, вареники, бринза і шашлики, співи українських народних пісень і спілкування із сестрами й отцями – це цінні моменти християнського відпочинку жінок.

Богу дякуємо за таку прекрасну можливість відпочивати з Богом.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Прес-центр Згромадження

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next