АКТУАЛЬНО

У Карпатах провели табір для учасників спільноти «Віра та світло»

Субота, 31 серпня 2019, 10:10
19–23 серпня 2019 року в Карпатах провели табір для учасників спільноти «Віра та світло».

Табір провели під назвою «Голлівудські зірки в Карпатах», а його учасники залишилися під чудовими враженнями: «Карпатські краєвиди, теплі сонячні проміння, Божественна Літургія, ранкова молитва та молитва під зоряним небом. А ще – радісні усмішки батьків, спільний спів під гітару, щирі погляди приятелів, яскраве світло ватри. Все це було і надовго залишиться у спогадах приятелів, друзів та їхніх батьків спільноти «Віра та світло».

Як зазначили організатори, цьогорічна духовна тема віросвітлянського табору «Я тебе люблю». «Ми роздумували над уривками зі Святого Письма про любов Бога до нас, говорили про мови любові, які Бог використовує, щоб показати свою любов до нас, а також вчилися виявляти любов один до одного, навіть просто будучи один з одним», – зазначано в повідомленні спільноти.

«На закінчення табору до Криворівні завітали "зірки Голівуду", які пройшлися справжньою червоною доріжкою, виступили перед учасниками табору, давали інтерв’ю, спілкувалися українською мовою – ними були самі учасники спільнот. Упевнені, такий табір, як цей, на довго запам’ятається його учасникам та довго грітиме теплими та яскравими спогадами», – зазначають організатори.

Нагадаємо, спільнота «Віра та світло» – це міжнародний рух християнських спільнот, який об’єднує осіб розумово неповносправних, їхніх батьків і приятелів. Щорічно спільнота організовує для них літній табір. Цього року він відбувся у карпатському місті Криворівня двома регіональними спільнотами з Києва «Веснянка» та Львова «Криниця Якова».

Учасники також запрошують на зустрічі, які проходять раз на місяць у Патріаршому соборі Воскресіння Христового: «Тут ти можеш навчитися безкорисливої, неегоїстичної, щирої любові. Тут ти можеш навчитися жити у спільноті з людьми, які трошки інші, ніж ми».

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next