АКТУАЛЬНО

У Карітасі Львова підлітки вчилися правильно спілкуватися

Середа, 04 листопада 2015, 09:26
У Карітасі Львова для підлітків з проекту «Мобільна робота з молоддю в Україні» організували тренінги, на яких впродовж трьох днів вони мали можливість набувати навичок правильного спілкування. Такі тренінги необхідні для дітей із кризових родин, що опинились у важких обставинах життя. Ці діти зазвичай пережили психологічні травми, обділені любов’ю, в їхніх сім’ях не плекалася культура спілкування.

Перший день тренінгової діяльності був спрямований на згуртування групи та встановлення довіри, щоб дітям було комфортно та безпечно працювати наступні дні.

Другого дня діти вчились працювати в маленьких групах, в яких дискутували над питанням стигматизації, намагалися приймати себе та інакшість тих, хто навколо. Цю тему продовжили наступного дня. Заняття проходили в ігровій формі, за якої кожен міг проявити і свої творчі здібності. Як розповіла соціальний працівник Юлія Геруля, обговорювали те, що немає ідеальних людей, що люди зляться, а не злі, що напад - це здебільшого реакція захисту, щоб її не образили швидше. Також підсумовували та аналізували роботу в груповій взаємодії, визначали, що допомагало в роботі, а які фактори заважали.

Прес-служба Карітасу Львова

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next