АКТУАЛЬНО

У катедрі Пресвятої родини в Лондоні відсвяткували День тата

Вівторок, 04 червня 2019, 12:09
Уже стало традицією кожного року в червні відзначати День тата. І цей рік не став винятком. У неділю, 2 червня 2019 року, діти Школи Ісуса, що діє при катедрі Пресвятої родини в Лондоні, підготували щирі привітання для своїх дорогих татусів і дідусів. Вони висловили свої почуття любові й поваги у віршах і піснях.

Цього дня прихожани катедри разом зі своїми дітьми молитовно згадали і про духовних отців парафії – преосвященного владику Гліба та всіх священників, які служать у Лондоні та в усій єпархії. У святі під керівництвом с. Бернадети та катехитів Школи Ісуса взяли участь і дошкільнята, і першопричасники, і післяпричасники.

Наприкінці свята діти подарували листівки для своїх татусів зі словами любові у супроводі міцних поцілунків та обіймів. Організатори заходу побажали усім батькам були справжнім прикладом для своїх дітей у наслідуванні самого Господа Ісуса Христа.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ssmi-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next