АКТУАЛЬНО

У катехитичній школі при катедрі Пресвятої Родини в Лондоні розпочався новий навчальний рік

Вівторок, 10 вересня 2019, 10:41
В неділю, 8 вересня 2019 року, офіційно розпочався новий навчальний рік у Школі Ісуса, яка діє при катедрі Пресвятої Родини в Лондоні. Після Божественної Літургії священик помолився про благословення для дітей, батьків та катехитів на новий навчальний рік та покропив усіх присутніх свяченою водою.

Після чого в катедральному залі відбулись перші загальні збори, які провела с. Бернадета Ярославцева, СНДМ. Батьки та діти познайомились з катехитами, які будуть в цьому році вести заняття, а також отримали інформацію щодо шкільного процесу та інших організаційних моментів.

З 15 вересня в школі розпочнуться заняття в таких групах: дошкільнята (5-6 років),  дітей, які готуються до Першої Сповіді та Урочистого Святого Причастя (україномовна), група дітей, які готуються до Першої Сповіді та Урочистого Святого Причастя (англомовна), післяпричасники – 4 клас, післяпричасники – 5 клас, підлітки (від 14 років) та група батьків дітей, які беруть участь у катехизації.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ssmi-ua.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next