АКТУАЛЬНО

У катердальному храмі Стрийської єпархії відбувся Чин архиєрейського найменування

П'ятниця, 23 травня 2014, 23:17
23 травня 2014 року в катедральному храмі Успіння Пресвятої Богородиці в Стрию відбувся Чин архиєрейського найменування владики Богдана (Манишина).

Чин архиєрейського найменування – один із вступних чинів архиєрейської хіротонії. Під час цього Чину новойменований владика на Євангелії складає присягу на вірність Вселенському Архиєреєві Папі Римському та Главі УГКЦ, зобов’язується виконувати всі приписи Синоду Єпископів УГКЦ і бути його сумлінним учасником.

Пригадуємо, що 24 травня, об 11.00, під час Божественної Літургії буде здійснено Чин архиєрейської хіротонії о. Богдана. Святителями будуть Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, владика Ігор (Возьняк), Митрополит Львівський, та владика Тарас (Сеньків). Крім того, відбудеться інтронізація владики Тараса (Сеньківа) на Єпарха Стрийського.

Прес-служба Стрийської єпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next