АКТУАЛЬНО

У Католицькій школі-гімназії святого Василія Великого закінчився Тиждень католицького шкільництва

Вівторок, 16 квітня 2019, 12:56
Цікаві та неординарні заходи, зустрічі для батьків і школярів, інтелектуальні змагання, молитва Хресної дороги – все це провели в івано-франківській Католицькій школі-гімназії.

А на закінчення цього тижня в п`ятницю, 12 квітня, відбувся брейн-ринг «Відважні вірою та любов`ю» (про життя і мучеництво чотирьох блаженних УГКЦ).  У ньому взяли участь команди вчителів, учнів і батьків. За словами учасників, це був неймовірний інтелектуальний батл.

Кожна з команд була дуже сильною в теоретичному турі. Однак саме практична частина – відгадування фото та подій, що на них зображені, – принесла перемогу команді вчителів. Батьки посіли друге місце, збірна команда учнів сьомих класів – третє.

«Та не такими важливими є перемога чи поразка. Найважливіше те, що ми могли бути разом, спілкуватися й чудово провести час. А ще опрацьовані матеріали та цікаві факти з життя наших блаженних мучеників збагачують наш внутрішній світ і допомагають щоденно ставати відважними вірою та любов`ю», – сказала мама – одна з учасниць брейн-рингу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next