АКТУАЛЬНО

У Керчі провели реколекції

П'ятниця, 18 листопада 2016, 12:13
17 листопада 2016 року Божого в храмі Святих Володимира і Ольги м. Керч, що в Криму, з благословення адміністратора Кримського Михайла (Бубнія) та на прохання місцевої громади вірних відбулася віднова духу, яку провадив декан Кримський, місіонер Божого милосердя, настоятель Свято-Покровського храму м. Євпаторії протоієрей Богдан Костецький.

Основною темою роздумів було практичне милосердя в родині. Отець Богдан чітко і змістовно розкрив такі прості, але чомусь часто забуті істини життя. Користуючись нагодою, що священик є місіонером милосердя, вірні отримали того дня прощення всіх гріхів, за яким у рядовий рік потрібно звертатися до правлячого єпископа чи Апостольської столиці.

Вдячні парафіяни щиро дякували духівникові. «Після того як нас покинув наш священик, ми почувалися осиротілими. Завдяки нашому владиці Михайлу якийсь час нам служили отці монахи, але і ті поїхали. Дякуємо вам, отче Богдане, що і тоді, і сьогодні ви є з нами. Ваша підтримка, ваші проповіді та духовні розмови будують нас, дарують надію в безнадії і віру в серці, коли розум підказує щось інше», - говорив церковний староста п. Ярослав. На завершення реколекційного дня місіонер Божого милосердя уділив усім ієрейське благословення.

Спілкування з отцем-деканом продовжилося в церковній світлиці. Священик ознайомив вірян з останніми декретами та розпорядженнями канцелярії екзархату. Також були обговорені питання господарсько-фінансової діяльності парафії в ситуації, що склалася.

Олекандр Шведов за матеріалами Марії Ониськів, Крим

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next