АКТУАЛЬНО

У Києві говорили про співпрацю України та Польщі щодо проведення СДМ-2016

Четвер, 31 березня 2016, 17:13
30 березня 2016 року в Києві за участю представників України та Польщі пройшла зустріч, на якій обговорили співпрацю двох країн щодо організації Світових днів молоді' 2016.

У зустрічі взяли участь священики Варшавсько-Празької дієцезії у Польщі, а саме о. Еміль та о. Хуберт, та представники декількох єпархій України, зокрема: Київської та Львівської архиєпархій, Самбірсько-Дрогобицької єпархії, представники студентського капеланства та Українського католицького університету.

З благословенням та подякою до учасників зустрічі завітав владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київський. Через нього гості передали для єпископів Української Греко-Католицької Церкви запрошення на участь у Світових днях молоді в їхній єпархії.

Високоповажні гості, які відповідальні за організацію СДМ у своїй єпархії, розповіли, що Варшавсько-Празька дієцезія готова радо прийняти групи з України на своїх теренах, а також допомогти у паломництві й трансфері наших груп через свою країну.

Як розповів о. Віталій Марцинюк, голова Молодіжної комісії Київської архиєпархії, загалом зустріч пройшла у дружній атмосфері: "Ми ділилися досвідом праці з молоддю у своїх єпархіях, а також обговорювали стан підготовки до участі у СДМ 2016. Духовенство та вірні Варшавсько-Празької дієцезії очікують на приїзд молоді з України та готові всіляко допомогти в організації молодіжних груп. Ми ж у свою чергу запевнили наших гостей у молитві та духовному підготуванні до цього заходу, а також подякували за допомогу у підготовці до Світового дня молоді", - зазначив о. Віталій.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next