АКТУАЛЬНО

У Києві обговорили заходи прощі до Вишгородської Богородиці

Четвер, 04 квітня 2019, 20:34
4 квітня 2019 року в Курії Київської архиєпархії обговорили підготовчі заходи щодо проведення щорічної Всеукраїнської прощі до собору Вишгородської Богородиці, яка цього року відбудеться 18-19 травня.

У засіданні організаційного комітету взяли участь, зокрема, представники канцелярії Київської архиєпархії УГКЦ, священики парафії собору Вишгородської Богородиці та Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Учасники засідання уклали робочий план проведення прощі. Під час засідання протоієрей Тарас Валах, парох собору Вишгородської Богородиці, зазначив, що ця проща буде особливою, адже до участі в ній запрошено безліч чудових гостей. Зокрема, очолити нічні чування запросили ієромонаха Юстина Бойка, відомого та цінованого молоддю священика.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next