АКТУАЛЬНО

У Києві відбулася зустріч з делегацією євродепутатів та журналістів із Німеччини

П'ятниця, 17 квітня 2015, 18:10
16 квітня 2015 року делегація Європейського парламенту та журналісти провідних німецьких медіа зустрілися з представниками Української Греко-Католицької Церкви та Німецької Лютеранської Церкви в Україні.

Розпочинаючи свій візит до України, гості намагалися зрозуміти сучасну соціальну та релігійну ситуацію в нашій державі. Візит спрямований на визначення того, яким чином західноєвропейські організації можуть допомогти Україні, враховуючи проблеми внутрішньо переміщених осіб та забезпечення потреб життєдіяльності людей, що постраждали внаслідок агресії Російської Федерації стосовно України.

Представники місії цікавилися рівнем допомоги з боку Церков та були приємно вражені рівнем позитивної співпраці українських конфесій у цьому напрямку.

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next