АКТУАЛЬНО

У Києві відбувся II Всеукраїнський форум сім'ї

Понеділок, 25 листопада 2013, 10:23
22 листопада в Київському міському будинку вчителя відбувся II Всеукраїнський форум сім'ї. Подію організував національний громадський рух «Україна за сім’ю».

На обговорення були винесені проблеми українського суспільства та сімейного руху. Відбулися панельні дискусії з політиками, депутатами Верховної Ради України, ієрархами та представниками Церков, представниками освіти і науки, громадянського суспільства й корпоративних культур.

Крім цього, відбулася робота в секціях «Державна сімейна політика», «Громадянське суспільство за сім’ю»,«Церква за сім’ю», «Освіта за сім’ю», «Робота з ЗМІ», а також ухвалення резолюції форуму.

З благословення Блаженнішого Святослава, Предстоятеля УГКЦ, участь у форумі взяли о. Андрій Нагірняк, керівник Відділу соціальних питань Патріаршої курії, та о. Ігор Шабан, голова Комісії УГКЦ у справах єдності християн.

Комісія християнської єдності

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next