АКТУАЛЬНО

У Києві з'явилися рекламні щити, присвячені Андрею Шептицькому

Неділя, 04 жовтня 2015, 16:19
На вулицях та в метро столиці України 1 жовтня 2015 року з'явилося півсотні рекламних щитів, які присвячені митрополиту Андреєві Шептицькому.

Більшість бордів, сіті та метролайтів розміщені в самому центрі столиці - у Печерському, Шевченківському та Солом’янському районах. Також постать і цитату Великого митрополита можна розгледіти над схилами Дніпра та при в’їздах до Києва.

Цитата митрополита Шептицького, яку читають кияни та гості столиці: «Не потоком шумних і галасливих фраз, а тихою й невтомною працею любіть Україну», заохочує перехожих задуматися над тим, як любимо свою Батьківщину та що конкретно робимо для кращого її майбутнього.

Рекламні щити з митрополитом Шептицьким виднітимуть у Києві протягом цього місяця. Так кияни вшановують 150-річчя від дня народження цього великого сина української землі.

Розширену думку з цього приводу шукайте в жовтневому номері журналу «Наш Собор» - друкованого видання Київської архиєпархії.

Прес-служба Київської архиєпархії

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next