АКТУАЛЬНО

У Києві відбудеться IIІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів УГКЦ та РКЦ

Середа, 29 вересня 2021, 12:46
8-10 жовтня 2021 року в Києві відбудеться IIІ Всеукраїнський форум молодіжних лідерів та душпастирів Української Греко-Католицької та Римо-Католицької Церков.

Організовує цей захід Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом із Комісією душпастирства молоді РКЦ.

Форум присвячений проблемам соціального служіння Церкви, які вона здійснює в політиці, економіці, екології та пропагуванні родинних цінностей.

Як зазначають організатори, такі зустрічі є корисними для молоді та їхніх душпастирів. Ми намагаємося бути і думати разом, слухати пропозиції щодо співпраці від молоді України двох обрядів.

Форум розпочнеться вступною конференцією в Будинку иитрополита при соборі Святої Софії, а продовжиться в Молодіжному центрі Києва.

Учасники Форуму молитимуться в Катедральному храмі РКЦ в Україні, а недільним Богослужінням у Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ завершать зустріч.

За матеріалами https://dyvensvit.org

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next