АКТУАЛЬНО

У Києві відбулася четверта зустріч формаційних лідерських курсів для студентів

Понеділок, 02 березня 2020, 11:31
28 лютого 2020 року в приміщені Київського центру УКУ відбулася четверта зустріч формаційних лідерських курсів для активних в молодіжному просторі студентів.

Провів зустріч Сергій Потапов, викладач LvBs, Київської школи економіки та Української соціальної академії, на тему: «Стратегічний менеджмент».

Мета курсу — створити простір та умови для формації християнських лідерів з-поміж студентської молоді, готових до волонтерської праці, активного служіння при Центрах академічного душпастирства та в молодіжному просторі УГКЦ. Захід організований Центром академічного душпастирства при Патріаршій комісії у справах молоді УГКЦ та Центром академічного душпастирства Київської архиєпархії.

Цього разу впродовж трьох годин учасники працювали над стратегічним менеджментом з Сергієм Потаповим, який доступно та цікаво пояснював, у чому суть проєкту та процесу, мети та цілей, набору дій та плану. А головне — показав відмінність між цими поняттями, їх розумінням та практичним використанням. Особисті приклади з життя, робота з аудиторією та активність студентів тримали всіх у тонусі та веселому настрої.

Самі учасники так написали про цю подію: «Критерії, якими слід керуватися під час планування проєкту, контрольні точки, правильний розподіл у часі — цінні інструменти, які ми отримали під час обговорень і за які глибоко вдячні», — Таїсія.

Повідомив о. Ярослав Павлюк


ТЕГИ: Київ, УКУ, курси
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next