АКТУАЛЬНО

У Києві говоритимуть про роль візиту Папи в Україну

Четвер, 23 червня 2011, 16:39
24 червня 2011 року відбудеться подіумна дискусія «Візит Папи Римського блаженного Івана Павла ІІ в Україну: уроки для держави та суспільства». В заході візьмуть участь: колишній Глава УГКЦ Блаженніший Любомир, Секретар Папського Синоду Архиєпископ Микола Етерович, відомий дисидент, віце-ректор Українського католицького університету п. Мирослав Маринович. Захід відбудеться у Києві, в Українському домі (початок о 12.00).

24 червня 2011 року відбудеться подіумна дискусія «Візит Папи Римського блаженного Івана Павла ІІ в Україну: уроки для держави та суспільства». В заході візьмуть участь: колишній Глава УГКЦ Блаженніший Любомир, Секретар Папського Синоду Архиєпископ Микола Етерович, відомий дисидент, віце-ректор Українського католицького університету п. Мирослав Маринович. Захід відбудеться у Києві, в Українському домі (початок о 12:00).

Дискусія проходитиме в рамках відзначення 10-ї річниці історичного візиту блаженного Івана Павла ІІ в Україну. Організатори зустрічі зауважують, що сьогодні як ніколи українці повинні вчитися на прикладі цієї важливої події.

«За результатами дослідження фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва, візит Папи мав позитивний вплив на розвиток міжконфесійного діалогу та релігійної толерантності. Свідченням цього є участь у відзначенні візиту представників не лише Католицької Церкви», – каже президент Західноукраїнського ресурсного центру п. Василь Полуйко.

Крім того, у рамках відзначення історичного візиту відбудеться презентація книги Джорджа Вайґеля «Свідок надії» (Український дім), молодіжний флеш-моб «Папа, Україна, я», опера "Мойсей" (Національна опера), автомобільний квест та спільний похід духовенства і вірних Української Греко-Католицької Церкви та Римо-Католицької Церкви в Україні.

Більше інформації за тел.: 098 577 73 31, 097 762 62 10.

 

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next