АКТУАЛЬНО

У Києві говоритимуть про співслужіння богопосвячених осіб та мирян

П'ятниця, 25 лютого 2011, 14:13
26 лютого 2011 року в Києві, в монастирі Святого Василія Великого отців василіан, що на Львівській площі, відбудеться конференція «Сопричастя духовності богопосвячених осіб та мирян». Конференцію організовує Митрополича комісія у справах монашества Української Греко-Католицької Церкви.
26 лютого 2011 року в Києві, в монастирі Святого Василія Великого отців василіан, що на Львівській площі, відбудеться конференція «Сопричастя духовності богопосвячених осіб та мирян». Конференцію організовує Митрополича комісія у справах монашества Української Греко-Католицької Церкви. Участь у конференції приймуть як богопосвячені особи із монаших спільнот, що знаходяться на території Київської архиєпархії та інших екзархатів на Сході України, так і миряни, які спільно будуть обговорювати роль монашества та співпраці між монахами і мирянами у сучасному світі.  

Прес-служба Київської архиєпархії

 

Програма конференції

8:00 – Архиєрейська Божественна Літургія.
10:00 – Вступне слово (о. Петро Баран, ЧНІ).
Слово Владики Йосифа (Міляна).
Доповідь «Внутрішній світ богопосвяченої особи» (с. Наталія Мельник, ЗСПР).
Запитання, відповіді. 11:00 – Співдоповідь «Практичне ділення духовними цінностями» (представник від монашества).
11:30 – Перерва. 12:00 – Доповідь «І не запалюють світильника, щоб поставити його під посудину, але на свічник, і світить воно всім у домі» (Мт. 5, 15) (мирянин).
13:00 – Співдоповідь «Значення спілкування мирян з богопосвяченими особами» (п. Леся Сабара). 13:30 – Молитва.
14:00 - Обід.
15:00 – Робота у групах.
16:30 – Круглий стіл: підсумки конференції та роботи у групах.
18:00 – Вечірня.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next