АКТУАЛЬНО

У Києві молодь говоритиме про людське життя як найвищу цінність в сучасному світі

Понеділок, 11 березня 2013, 15:29
14 березня у Київському кооперативному інституті бізнесу й права (вул. Михайла Ломоносова, 18) відбудеться науковий семінар «Людське життя як найвища цінність у сучасному світі». Захід організовує Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії спільно із згаданим інститутом.
14 березня у Київському кооперативному інституті бізнесу й права (вул. Михайла Ломоносова, 18) відбудеться науковий семінар «Людське життя як найвища цінність у сучасному світі». Захід організовує Центр академічного душпастирства Київської архиєпархії спільно із згаданим інститутом. «Цей семінар є лише початком серії семінарів на тему захисту людського життя, що наш Центр планує проводити в різних вищих навчальних закладах задля висвітлення важливих аспектів цієї теми, з моменту зачаття до природної смерті, – ділиться голова Центру академічного душпастирства Київської архиєпархії о. Володимир Мальчин. – Ми запрошуємо на ці семінари провідних спеціалістів з біоетики та зі сфери охорони життя, щоб плекати в студентської молоді усвідомлення вартості життя передусім як дару Божого». Перший семінар відбудеться в Київському кооперативному інституті бізнесу і права, де вже другий рік капеланським служінням займається о. Дам‘ян Габорій. З доповідями на семінарі виступлять: о. Андрій Логін, д-р, голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я; Марія Ярема, магістр богослов’я, докторант біоетики Папського університету «Regina Apostolorum» в Римі; Лариса Гучинська, лікар-терапевт. Взяти участь в семінарі можуть усі охочі.

Повідомили у Центрі академічного душпастирства

Додаток:

Програма семінару

13.30 – Вступне слово ректора Київського кооперативного інституту бізнесу і права Гіджеліцького Віталія та голови Центру академічного душпастирства о. Володимира Мальчина 13.45 – Доповідь перша (30 хв) «Людське життя як дар Божий з моменту зачаття до природної смерті» (Марія Ярема, магістр богослов’я, докторант біоетики Папського університету «Regina Apostolorum», викладач Школи біоетики УКУ) 14.15 – Доповідь друга (20 хв) «Залежність як одна з основних небезпек для людського життя» (о. Андрій Логін, д-р, голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров’я) 14.35 – Доповідь третя(15 хв) «Три вороги людства» (Гучинська Лариса, лікар-терапевт) 14.50 – 15.30 – Запитання-відповіді 15.30-15.45 – Перерва на каву-чай 15.45 – 16.45 – Продовження обговорення проблематики За додатковою інформацією звертатись: о. Дам‘ян Габорій – тел. 067 937 86 03.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next