АКТУАЛЬНО

У Києві обговорили Стратегію розвитку соціального служіння УГКЦ

Понеділок, 11 лютого 2019, 12:40
8 лютого 2018 року в Курії Київської архиєпархії відбулася робоча зустріч щодо розвитку соціального служіння у парафії УГКЦ, які розміщені на теренах Центрально-Східної України.

У зустрічі взяли участь: о. Роман Сиротич, синкел Соціального служіння Київської архиєпархії, о. Василь Чудійович, канцлер, та о. Андрій Боднарук, голова прес-бюро, які творять соціальну команду Київської архиєпархії. Зокрема, вони обговорили актуальний стан втілення цієї Стратегії в життя Київської архиєпархії. На прикладі минулого року було підсумовано ефективність методів праці на обраних парафіях, а також плоди із проведених тренінгів у парафіях.

Соціальна команда обрала нові парафії, в яких упродовж наступного року буде зроблено акцент на розвиток соціального служіння. Участь у програмі візьмуть собори: Воскресіння Христового, Трьох Святителів УГКЦ у місті Бровари, Святого Миколая УГКЦ у с. Щітки (Вінниччина), Святих Віри, Надії, Любові та їх матері Софії у Северинівці (Київщина), Святого Івана Богослова у Великих Коровинцях (Житомирщина), Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ у Черкасах, Святого Миколи Доброго в Києві. Також під час зустрічі було розроблено стратегію дій не перше півріччя та мапу актуальних соціальних викликів Київської архиєпархії.

На завершення зустрічі о. Роман Сиротич підкреслив значення і важливість місії у цій програмі БФ "Карітас" та Львівської освітньої фундації, а також подякував священикам за їхню дотеперішню роботу.

Прес-служба Київської архиєпархії

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next