АКТУАЛЬНО

У Києві презентували відеоролик про перший рік служіння парафії УГКЦ у селі Петропавлівська Борщагівка

Середа, 03 липня 2019, 10:50
Цими днями минає перший рік служіння парафії Святої Софії-Премудрості Божої УГКЦ у селі Петропавлівська Борщагівка, що неподалік від Києва.

Зазначимо, що перша молитва в парафії Святої Софії-Премудрості Божої була відслужена в останню неділю червня у 2018 році.

Тому 29 червня 2019 року після Божественної Літургії всі парафіяни цієї громади зустрілися за душевним переглядом фотофільму «Перший рік служіння».

Під час перегляду фільму отець Ігор Гайдук, адміністратор місцевої парафії, поділився кроками створення громади. Усі присутні пригадали, яким чином дізналися про парафію, коли вперше потрапили на Божественну Літургію в каплиці.

З нагоди першої річниці служіння парафіяни на своїй сторінці у соціальній мережі висловили щиру подяку всім, хто доклався до створення та діяльності парафії Святої Софії-Премудрості Божої протягом минулого року: «Блаженнішому Святославу, Отцю і Главі УГКЦ, Єпископу Йосифу Міляну, економату курії Київської архиєпархії УГКЦ - за молитву, благословення та підтримку». «Просимо кожного про молитву в наміренні розвитку нашої парафії та виділення землі, запрошуємо усіх при нагоді долучатися до Богослужінь та запрошуємо переглянути невеличкий фотофільм про нашу діяльність протягом цього року», - йдеться в повідомленні.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next