АКТУАЛЬНО

У Києві провели ІІ сесію курсу “Зцілення душевних травм”

Четвер, 21 лютого 2019, 16:32
З 18 по 21 лютого 2019 р. у Києві проходить ІІ сесія з курсу "Зцілення душевних травм". Цьогорічний модуль має на меті презентувати практичні моменти у служінні людям із душевними ранами та продовження вивчення програми курсу.

Українську Греко-Католицьку Церкву на семінарі представляють: о. Віталій Воєца (Київська архиєпархія) та о. Назарій Мицко (Чернівецька єпархія). Священики після І модуля проводили практичні заняття з групами людей, що потребують допомоги у зціленні.

"Коли хворіє тіло, то лікування відбувається фізіологічно. Натомість душевна рана потребує зцілення Словом Божим. Українське біблійне товариство розробило практичний курс "Зцілення душевних ран'', який має досвід служіння у багатьох країнах світу, а віднедавна розпочав і в Україні", - повідомили Департаменту інформації УГКЦ учасники заходу.

Варто додати, що вишколені священики активно залучені до реалізації різних соціальних проектах Патріаршої курії, зокрема в напрямі реабілітації військових та їх сімей.

 Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next