АКТУАЛЬНО

У Києві пройде мистецька акція «Намалюємо світ разом»

Вівторок, 13 вересня 2011, 11:06
У неділю, 18 вересня, о 14:00, на Аскольдовій могилі у Києві пройде відкрита мистецька акція «Намалюємо світ разом», присвячена екологічному дню Бога-Творця.
У неділю, 18 вересня, о 14:00, на Аскольдовій могилі у Києві пройде відкрита мистецька акція  «Намалюємо світ разом», присвячена екологічному дню Бога-Творця. Особливий гість акції – відомий сучасний українсько-вірменський художник  Борис Єгіазарян. Основна мета акції – закликати кожну людину до відповідальності за створений Богом світ. Усі охочі, малі та дорослі, зможуть відтворити своє бачення світу природи у спільному малюнку або ж створити свої особисті «картини» – організатори приготували для цього все необхідне. Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит, виголосить проповідь у намірі збереження створеного Богом світу під час Божественної Літургії, що передуватиме акції і почнеться о 12.30 у церкві Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі. Акція «Намалюємо світ разом» ініціює та проводить Українська Греко-Католицька Церква за підтримки Патріаршого товариства святого рівноапостольного Великого київського князя Володимира.

Повідомила Oлена Ганцяк-Каськів

   

Розклад заходів на неділю

12:30 – 13: 45     Божественна Літургія для дітей за участю Блаженнішого Любомира (Гузара), Архиєпископа-емерита УГКЦ 14:00 – 16:00      Відкрита акція спільного малюнку «Намалюємо світ разом!»   Довідка: День Творця, або День створіння був започаткований у 1989 році Константинопольським Патріархом Димитрієм І. Відтоді цього дня дедалі більше християн в усьому світі об’єднують свої зусилля на благо довкілля,  дякують Богу за створений світ і моляться про збереження і спасіння всього створіння, яке «стогне і страждає в тяжких муках» (Рим. 8, 22). 2011 рік проголошений Організацією Об’єднаних Націй Міжнародним роком лісів. З огляду на це, Всесвітня рада Церков закликає до молитов за збереження лісу.
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next