АКТУАЛЬНО

У Києві пройшов ІІ Різдвяний фестиваль

Неділя, 07 лютого 2016, 08:10
У суботу, 6 лютого 2016 року, при Патріаршому соборі Воскресіння Христового УГКЦ у Києві, пройшов ІІ Різдвяний фестиваль, в якому взяли участь 11 хорів Києва і не тільки.

Розпочали захід в пообідню пору. Настоятель Собору о. Ніканор Лоїк (студит) привітав усіх учасників і побажав дзвінкого та приємного колядування. Опісля патріарший хор розпочав фестиваль колядою «Бог Предвічний». Пізніше у виконані цього хору прозвучали відомі та маловідомі українські колядки.

Продовжили колядування інші знані хори. Загалом у заході взяли участь 11 різних колективів. Серед них відзначимо: хор Патріаршого собору, хор «Аскольд», хор «Захід», квартет Патріаршого собору, Вертеп Київського ТУСК «Обнова».

Родзинкою цьогорічного фестивалю були гості з Івано-Франківська - хор «Воскресенський». Вони дивували слухачів своїми співами, які лунали на завершення заходу.

Наприкінці фестивалю всі учасники заспівали духовний гімн України «Боже, великий, єдиний». Після цього організатори фестивалю запросили всіх охочих на солодкий почастунок, який парафіяни храму приготували у підвальних приміщеннях Патріаршого собору. До пізньої ночі учасники колядували, спілкувалися та ділилися враженнями від цього заходу.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next