АКТУАЛЬНО

У Києві підписали угоду про співпрацю між Івано-Франківською академією Івана Золотоустого, Інститутом філософії НАН України та Національним заповідником "Давній Галич"

Середа, 13 березня 2019, 14:44
За дорученням ректора Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Олександра Левицького 12 березня 2019 року проректор з наукової роботи Олег Білоус підписав договір про співпрацю між Академією, Інститутом філософії Національної академії наук України (Відділення релігієзнавства) і Національним заповідником "Давній Галич".

Процедура підписання проходила в Києві, у конфенцзалі Інституту філософії. Від імені Інституту філософії договір підписав заступник директора – керівник Відділення релігієзнавства, доктор філософських наук, професор Анатолій Колодний, від імені Національного заповідника "Давній Галич" – заступник із наукової роботи генерального директора, кандидат історичних наук Семен Побуцький. Перед підписанням угоди відбувся науково-методичний семінар, під час якого сторони обговорили напрямки співпраці, обмінялися думками щодо започаткування спільних проектів та реалізації тристоронніх програм співпраці.

Олег Білоус провів презентацію Академії для наукових співробітників Інституту філософії і відповів на запитання присутніх.

Після урочистого підписання договору працівники Інституту подарували свої наукові монографії та збірники наукових праць для бібліотеки Академії.

Інфо-центр ІФА


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next