АКТУАЛЬНО

У Києві відбулася чергова зустріч Ліги греко-католицьких жінок України

Вівторок, 20 жовтня 2015, 21:17
17 жовтня 2015 року в Києві пройшла чергова зустріч Ліги греко-католицьких жінок України.

На зустрічі були їмості з міста Києва, Київської та Житомирської областей. Захід розпочали молитвою у церкві Миколи Доброго на Подолі в Києві.

Протоієрей Василь Чудійович очолив Молебень до Пресвятої Богородиці, а у своїй проповіді висловив подяку їмостям від імені всіх священиків за те, що вони є надійним тилом у душпастирстві своїх чоловіків.

Опісля на порядку денному були виставлені питання, пов’язані із затвердження статуту. Говорили про визначення духівника, прийому нових учасниць до Ліги, а також обговорили питання взаємодопомоги між священичими сім’ями.

З метою пізнання себе краще було запропоновано і підтримано проводити реколекції за участю священиків, а також тренінги за участю психологів.

Зустріч пройшла у жвавій дискусії, яка супроводжувалася смачною кавою. На завершення Ліга висловила подяку директору БФ «Карітас-Київ» протоієрею Романові Сиротичу за підтримку зустрічі.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next