АКТУАЛЬНО

У Києві відбулася чергова зустріч учасників Школи євангелізації

Вівторок, 12 листопада 2013, 12:21
Від 7 до 12 листопада в Києві, у приміщенні БФ «Карітас-Київ» (вул. Никитенка, 7Б), з ініціативи Патріаршої комісії УГКЦ з питань євангелізації відбулася чергова зустріч учасників Школи євангелізації.

Тема осінньої сесії «Проповідь Євангелія в сучасному світі», яка відповідає Стратегії розвитку УГКЦ до 2020 року, сприяла поглибленню знань і опануванню практичних методик євангелізації учасниками заходу. Оскільки слухачами школи є миряни з різних єпархій УГКЦ, то спільна молитва і спілкування стали для них неоціненним досвідом. Про це повідомила п. Віра Ценглевич, голова Комісії у справах євангелізації Львівської архиєпархії УГКЦ.

Родзинкою чергової сесії Школи євангелізації була співпраця із гуртом «Куди йдеш». З нагоди Року віри з євангелізаційно-просвітницькою програмою «Вір і люби» гурт виступив у БФ «Карітас-Київ» та перед парафіянами храму Святого Василія Великого в Києві, а також у середній загальноосвітній школі с. Феневичі та в Школі мистецтв у смт Іванків (Київська область).

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next