АКТУАЛЬНО

У Києві відбулися Великопісні реколекції для молоді

Середа, 22 березня 2017, 17:00
18 березня 2017 року в храмі Святого Василія Великого УГКЦ у Києві відбулися Великопісні реколекції для молоді, організовані Молодіжною комісією та Центром академічного душпастирства Київської архиєпархії.

Духовні науки провів о. Андрій Данилюк із Сокальсько-Жовківської єпархії, на яких роздумували над темою «Іди і ти роби так само». Як розповів душпастир, темою для реколекцій слугували слова, якими Ісус закликає чинити милосердя для свого ближнього у притчі про доброго самарянина. Разом зі священиком молодь ставила собі питання: що ж означає робити так само і що для цього треба? Що спонукає нас до духовності? Де нам взяти бажання вірити? Окрім цього, роздумували, як іти за Христом.

Молодь, яка чисельно відвідала реколекції, ділилася, що прагнула і чекала з нетерпінням цього дня, присвяченого духовній віднові. Духовні науки принесли кожному свої плоди. Це був час тиші, роздумів над біблійними уривками, примирення з Богом у Святій Тайні Сповіді, зустрічі з Христом у Пресвятій Євхаристії, спілкування і нових знайомств, спільної молитви Тезе, яка стала кульмінаційним моментом реколекцій та проханням і подякою за день. Реколекції, згідно з відгуками учасників, були цікавими та корисними.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next