АКТУАЛЬНО

У Києві відбулося чергове засідання робочої групи з підготовки конференції Міжнародної асоціації в'язничних капеланів

Понеділок, 03 липня 2017, 20:17
3 липня 2017 року до Києва з метою обговорення питань організації Міжнародної конференції пенітенціарного душпастирства завітав преподобний Біл Кейв, заступник голови й секретар IPCA-Europe (Міжнародної асоціації в'язничних капеланів, Європейська філія).

Цього дня відбулося засідання робочої групи, у складі якої з гостем зустрілися протоієрей Костянтин Пантелей, голова Душпастирської ради у справах релігійної опіки в пенітенціарній системі України, керівник Відділу Української Греко-Католицької Церкви з душпастирства в пенітенціарній системі України, і протоієрей Віктор Яценко, голова Синодального відділу Української Православної Церкви у справах пастирської опіки в пенітенціарній системі України.

На зустрічі були намічені умови проведення конференції у квітні 2018 року, попередньо визначені теми доповідей й питання взаємодії з Міністерством юстиції України і Профільним комітетом Верховної Ради України. Подія покликана посприяти становленню пенітенціарного душпастирства в Україні та зміцненню міжнародної співпраці капеланів.

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next