АКТУАЛЬНО

У Києві відбувся круглий стіл на тему «Духовно-моральне виховання молоді в сучасному суспільстві»

Четвер, 26 квітня 2018, 16:07
25 квітня 2018 року в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбувся круглий стіл на тему «Духовно-моральне виховання молоді в сучасному суспільстві».

Участь у заході взяв голова Молодіжної комісії Київської архиєпархії УГКЦ протоієрей Віталій Марцинюк. Під час зустрічі о. Віталій представив загальну концепцію праці молодіжних осередків Української Греко-Католицької Церкви. Зокрема, він розповів про діяльність Молодіжної комісії Київської архиєпархії. Душпастир наголосив на потребі залучення молодого покоління до активної діяльності в житті місцевих громад задля розвитку усієї України: «Сьогодні нам важливо виховати молодь, яка буде тверезою і свідомою в глобальності своєї місії щодо розбудови Церкви та України. Тому часто організовуємо різні заходи, спрямовані на національно-патріотичне та морально-етичне виховання».

Священик зазначив при цьому, що діти та молодь Київської архиєпархії часто беруть участь у літніх таборах в Карпатах або на морі, з яких повертаються з певним позитивним багажем досвіду. Така практика за його словами завжди приносить великі плоди, адже ті діти діляться пережитим позитивом зі своїми однолітками.

Окрім цього, протоієрей розповів про прощу до Вишгородської Богородиці, в якій значну участь бере молодь Києва: «Цього року паломництво організовуємо 19-20 травня. Тому щиро запрошуємо до участі в прощі молодь Київщини. Буде нагода провести цікаво час, що принесе плоди всій Україні».

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next