АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії іменовано нового економа

П'ятниця, 07 лютого 2020, 15:18
6 лютого 2020 року в Курії Київської архиєпархії владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київський, провів робочу зустріч із працівниками Архиєпархіального управління.

Під час зустрічі владика зачитав декрет Блаженнішого Святослава про призначення всечеснішого ієрея Віталія Герасиміва економом Київської архиєпархії УГКЦ.

Спершу архиєрей зачитав декрет про відкликання з уряду протоієрея Івана Сохана. «Згідно з каноном 965, §1 ККСЦ та каноном 31 Партикулярного права УГКЦ та беручи до уваги письмове інформування про повернення до єпархії приписки, відкликаю всесвітлішого протоієрея Івана Сохана з уряду економа Київської архиєпархії», - ідеться в документі.

Відтак було зачитано другий декрет, у якому написано: «Згідно з каноном 262, § 1 ККСЦ та каноном 31 Партикулярного права УГКЦ, за порадою Колегії єпархіальних радників, призначаю всечеснішого ієрея Віталія Герасиміва економом Київської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви».

Під час зустрічі архиєрей висловив слова вдячності дотеперішньому економу протоієреєві Івану Сохану за п’ятирічне служіння в економаті Київської архиєпархії. Владика зазначив, що о. Іван зробив важливий внесок у життя архиєпархії, а зокрема в розвиток різних спільнот, комісій і референтур. Єпископ побажав священнику подальшого Божого благословення в його покликані.

У свою чергу о. Іван подякував владиці Йосифу Міляну за довіру, за час спільної праці та за можливість душпастирського служіння в Київській архиєпархії.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next