АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії організовують Християнські курси для вагітних «Дар життя»

Середа, 26 серпня 2020, 19:42
У Київській архиєпархії розпочали реєстрацію на Християнські курси для вагітних «Дар життя», які заплановано провести 5 вересня - 7 листопада 2020 року.

Християнські курси для вагітних "Дар життя" — соціальний проєкт ініціативної групи батьків та всіх зацікавлених у темі практикуючих християн.

«Ми називаємо курси благодійним проєктом наших сімей. Тому кожен працює на волонтерських засадах, вкладає багато часу, знань і ресурсу, маючи на меті лише допомогти та підтримати молоді сім'ї», – йдеться в повідомленні організаторів.

Курси складатимуться з десяти занять. Відбуватимуться щосуботи з 10:00 до 14:00. Запрошуються на курси не лише жителі столиці, а й подружжя з різних куточків України, які матимуть нагоду долучатися до онлайн-групи. Ці заняття є безкоштовними, проте вітатиметься благодійна пожертва, яка покриє матеріали та організаційні витрати. Кількість місць обмежена: 10 пар на заняттях та 40 пар в ефірі.

Для участі в курсах необхідно зареєструватися за посиланням:

https://forms.gle/65bvZJJTvLZWbPyY6

Структура занять:

30 хв - "вогник", час на обговорення особистих думок та переживань щодо теми лекції

40 хв - духовна наука, молитва із сестрою-монахинею

20 хв – перерва

2.5 год - основна лекція

Через те що курс може пройти обмежена кількість учасників, просимо відповідально поставитися до реєстрації, адже за вами бронюється місце і ви заповнюєте анкету учасника. Це означатиме, що ви будете планувати свій час так, щоб кожної суботи відвідувати лекції.

Якщо у вас виникли запитання, пишіть у приватні повідомлення на сторінці: https://www.facebook.com/dar.zhyttya

Керівник проєкту: Діана Ільницька (063)-159-52-58

Пресслужба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next