АКТУАЛЬНО

У Київській семінарії провели дитячий літній християнський табір «Великого бажайте!»

Понеділок, 03 липня 2017, 17:46
У с. Княжичі, у Київській Трьохсвятительській духовній семінарії, з 26 червня по 2 липня 2017 р. відбувся дитячий літній християнський табір «Великого бажайте!» У ньому взяло участь 35 дітей, серед яких також були діти з малозабезпечених сімей, учасників АТО та сироти. Дозвілля дітей організовували брати-семінаристи спільно з дівчатами-аніматорами. Методичні матеріали для проведення тематичних зустрічей про блаженства розробив колектив Катехитично-педагогічного інституту УКУ.

День розпочинався із вставання о 7-й ранку, зарядки, Літургії та сніданку, після чого таборяни мали школу пісні та банси, різноманітні гуртки та катехизації, великі й малі ігри, творчі завдання, естафети, ватру і навіть поїздку в Київ у Державний авіаційний музей. 

Також була вже традиційна гра «Таємний друг», завдяки якій діти вчилися турбуватися один про одного, розпізнавати вподобання кожного та приносити радість окремій людині, до них приходило розуміння, що дарувати буває краще, ніж отримувати подарунки.

Усе завершилося святковим концертом талантів. Для цього діти підготували різноманітні номери: танцювали, співали, декламували вірші і малювали малюнки, аніматори також багато співали і танцювали банси, а батьки підготували солодкий стіл, що зробило вечір незабутнім для всіх.

Команда аніматорів, адміністрація семінарії та жертводавці розуміють, що, проводячи дитячий християнський табір, робиться вагомий внесок у гармонійний розвиток дитини. Літургійна молитва, катехизації, ігри, танці та спільні вечори біля вогню стануть для цих дітей добрим спогадом про літні канікули. Завдяки такому табору ми можемо показати їм, що бути християнином і ходити до церкви це зовсім не нудно, а навіть весело. Виховання дітей є, безумовно, одним із найважливіших завдань, від якості виконання якого залежить і наше майбутнє. Отож, тішимося, що могли послужити Богу в такий веселий, насичений  та активний спосіб.

Іванка Бедь (аніматор)

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next