АКТУАЛЬНО

У Київській семінарії студенти склали бакалаврський іспит з богослов'я

П'ятниця, 18 вересня 2020, 15:01
17 вересня 2020 року семінаристи VІ курсу Київської Трьохсвятительської духовної семінарії успішно склали богословський екзамен.

Як повідомили на офіційному сайті семінарії, цей іспит став підсумковим екзаменом за п'ять років вивчення богослов’я в духовній семінарії. Він свідчить про те, наскільки семінарист володіє знаннями богослов’я. «Дякувати Богу, зусилля семінаристів, докладені під час підготовки до екзамену, не були марні. Добре володіли знаннями із тих питань, які вони готували, а також швидко та влучно відповідали на додаткові запитання від комісії», - йдеться в повідомленні.

Комісію бакалаврського екзамену очолили ректор семінарії протоієрей Петро Жук та віцеректор о. Роман Островський. Кожен екзаменатор представляв певний предмет, з якого ставив відповідні запитання. Так, серед екзаменаторів був префект з дисципліни о. Інокентій Волошин та викладачі: о. Віталій Храбатин, о. Василь Чудійович, п. Олеся Сулима, о. Андрій Боднарук, о. Володимир Мальчин та о. Ігор Гріщенко.

Семінаристи висловили екзаменаторам подяку за присутність, увагу та віру. «Дякуємо Богу за покликання, дякуємо Богу за те, що супроводжував нас під час нелегкого процесу навчання та підготовки до екзамену і обдарував нас знаннями, щоб потім могти ділитися ними з людьми, які Його потребують».

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next