АКТУАЛЬНО

У Київській архиєпархії провели прощу до Зарваниці для вимушено переселених осіб

Понеділок, 30 жовтня 2017, 12:21
28-29 жовтня 2017 року в Київській архиєпархії провели прощу до Зарваниці, в якій взяли участь вимушено переселені особи, що тимчасово проживають на теренах Київщини.

Організували паломництво спільно Референтура у справах мігрантів та іммігрантів Київської архиєпархії, а також БФ «Карітас-Київ».

Як повідомив о. Андрій Гах, секретар Пасторально-міграційного відділу УГКЦ, ця проща спеціально проведена для осіб, які через війну на Сході України змушені були покинути свої домівки: «Сьогодні велика частина вимушено переселених осіб тимчасово проживають на території Київської архиєпархії. Саме тому наша Церква опікується та дбає про добробут і духовний зріст цих людей», − зазначив священик.

А духівник прощі о. Василь Барна розповів, що в рамках програми паломництва відбувалися молитовні чування та Божественна Літургія. Окремо прочани мали нагоду приступити до Таїнства покаяння, а також побувати на екскурсії у відпустовому центрі в Зарваниці.

 

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next